dissabte, 9 de novembre del 2013

A PER TOTES !

Alegria d'Uche després del gol a l'Elx.

El Vila-real, que ve d'una gran victòria del Martínez Valero en front de l'Elx (enllaç partit Elx) i demostrant que torna a ser eixe equip amb ambició i una gran fortalesa tàctica, rep este diumenge al complicat Atlético de Madrid, tot un clàssic de la lliga que està sent fins ara el principal equip revelació del campionat a sols 1 punt del Barça i 5 punts per davant del Real Madrid.
Villa fingint un penal davant la mirada atenta de l'arbitre.
Cap seguidor de l'equip matalasser, per molt que ho neguen, pensava que podria estar a estes alçades del campionat disputant-li la primera posició al FC Barcelona i demostrant una gran solvència per a guanyar tan gran quantitat de partits. Este Atlètic de Madrid és un equip molt sòlit i molt vertical i que quan arriba dalt té molta pegada per a fer mal. A això cal afegir que també és un dels equips que s'ha beneficiat d'algunes ajudes arbitrals, sense anar més lluny el partit disputat a Granada on va guanyar amb un primer penal dubtós i un segon on clarament es pot vore a les imatges que el jugador Villa es llença clarament a la piscina. 


Siga com siga el Vila-real, l'altre equip revelació i amb un bon estat de forma, l'espera amb ganes. Com també espera amb ganes este partit l'afició. Una afició que segur donarà molt de suport a l'equip i estarà molt motivada, primer per tindre la possibilitat de guanyar a un gran equip i seguir amb pas ferme dins la classificació, segon per eixes ganes de llevar-se un poc l'espineta clavada d'aquell últim i traumàtic partit de la temporada 2011/12 on vam baixar a segona i on encarà es recorden aquelles lamentables imatges de la sexta on Godín es va despatxar a gust amb Llaneza. Godín no estarà diumenge (convocat amb la selecció Uruguaiana), com tampoc estaran Cebolla Rodríguez, Jose Giménez (per les mateixes raons), Filipe Luis (sancionat) i Leo Babtistao (lesionat). Són dubtes Arda Turan i Mario Suárez. Per part del Vila-real són baixes per lesió Jokic, Dorado i Giovanni, i per sanció Pablo.


Ja contem els minuts per a què comence un altre gran partit al Madrigal, uns d'eixos partits grans de primera que trobàvem a faltar.



Ací us deixe en imatges alguns dels grans partits entre el Vila-real i l'Atlètic de Madrid. Un és un 2-0 (temporada 2010-11) i l'altre un 4-4 (temporada 2008-09).





Per altra banda divendres passat es van sortejar les eliminatòries de la Copa del Rei. Una competició que mai s'ha donat massa bé al Vila-real, ja que mai ha pogut passar de quarts, malgrat tot, compta amb algunes gestes destacables i algunes més meritòries que altres pel fet de jugar en aquells temps en categories inferiors.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada