dissabte, 28 de setembre del 2013

HEM TORNAT AMB FORÇA

 
Els jugadors una pinya amb el golàs de Cani al R.Madrid.

Després d'una temporadeta sense escriure reprenc el blog per a parlar del nostre equip, esta vegada des de Tribuna Groga, on opinaré, informaré, com també parlaré sobre jugadors i moments històrics del Vila-real. Un Vila-real immers ja en primera divisió i competint a gran nivell, sí, hem tornat i de quina manera. L'equip està practicant un gran futbol, Marcelino ha instaurat des de que es va fer càrrec un sistema més vertical buscant la velocitat dels atacants i intentant sempre acabar les jugades, això sempre recolzat amb un entramat defensiu que comença des del primer davanter i amb una línia de pressió on destaca principalment Bruno, però on tots participen i treballen. Cani està en un moment de forma espectacular, Manu Trigueros s'ha soltat definitivament per a demostrar als qui el volien fora que estaven molt equivocats i si li sumem el nivell de jugadors com Gio, Aquino, Perbet, Joni, etc, es per a estar més que satisfets. El nivell del Vila-real fins ara és molt alt i el més normal es que no es puga aguantar este ritme tota la temporada, però amb les ganes que veus als jugadors u pensa que es pot il.lusionar. Després del colp del descens, ni jugadors, ni directius ni la mateixa afició s'atreveixen a parlar d'objectius europeus sense assolir el primer de tots, que és la permanència en primera divisió.


El descens de categoria no mai és bo i sempre és traumàtic pel que significa esportiva i econòmicament, però després del darrer any, que tot isquera bé i amb les ganes que està equip i afició u pensa si a vegades un colp com este no ha valgut la pena. 


Demà és un desplaçament complicat al Benito Villamarín, però, estic segur que amb l'esforç i implicació que estan mostran cada partit estos jugadors hi han grans possibilitats de treure alguna cosa positiva. 


Ara a esperar demà amb il.lusió a vore la nova versió del submarí, El Villarreal CF 2.0.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada