dilluns, 30 de setembre del 2013

A MIRAR EL FUTUR AMB OPTIMISME

Marcelino va ser expulsat.


No va poder ser i a la setena vegada va arribar la derrota, una derrota amb el sabor amarg i la sensació que s'haguera pogut sumar algun punt si primer, les ocasions en la primera part s'hagueren convertit en gol  i després les decisions de Delgado Ferreiro que clarament ens van perjudicar durant el partit hagueren sigut diferents. Un partit molt trabat amb passades imprecises, un terreny de joc on no era fàcil jugar la pilota i on donava la sensació que el primer que marcara tenia un 90% de possibilitats de guanyar, i així va ser; el Betis ens va esperar molt bé després del gol intentant sorprendre'ns a la contra i l'arbitre en tot moment intentant mostrar una falsa autoritat , tret de les seues penoses decisions, va perdre tot el temps que va voler parant el partit innecessàriament, temps que no va afegir al final. Arbitres a part, el Vila-real, tot i que no va meréixer perdre, no va fer un bon partit i va entrar en ansietat i precipitació a mesura que anaven passant els minuts.

El que no podem fer és retreure res a l'equip pel dolent partit d'ahir. Portem mes i mig de competició jugant a un gran nivell i mantindre la mateixa intensitat en el joc i més encara jugant el tercer partit en 7 o 8 dies no és fàcil, i més tenint en compte que han hagut poques rotacions. Jugadors com Cani, Bruno no han tingut pràcticament descans.

Queda encara molta lliga i vindran més ensopegades, però cal mirar el futur amb optimisme i pensar que lluitant cada partit i intentant mantindre la mateixa intensitat que vol Marcelino tenim molt guanyat per aconseguir l'objectiu de la salvació, i qui sap, si alguna cosa més.

Bon dia i endavant.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada