dimecres, 12 de juny del 2013

ADEUS, MUITA SORTE MARCOS

   


   Se'n va un mite, una llegenda del Vila-real, Marcos Senna diu adéu al submarí després d'haver estat onze temporades de groguet i disputat amb esta samarreta un total de 363 partits i marcar 28 gols. Amb 36 anys, el gran capità, acaba una etapa per a finalitzar la seua carrera als Estats Units. Són molts els moments inoblidables que ens ha deixat com a jugador del Vila-real i gols importants com aquell gol a l'estadi de da luz a Lisboa. És una persona humil però no per això exempt de caràcter. Marcos és el jugador que li va dir a Riquelme que eixe no era el camí, és una persona amable i implicat amb els més necessitats a través de la seua fundació; és aquell que va dir que no volia deixar el Vila-real en segona divisió, és en definitiva, a més d'un grandíssim futbolista una gran persona. 

    Amb el Vila-real ha guanyat dos Intertotos, ha jugat dues semifinals de la Europe League (UEFA), una semifinal de Champions League i quarts de final de la mateixa competició. A la lliga ha aconseguit un subcampionat i una tercera plaça com a més meritori.

    Amb la selecció ha sigut campió d'Europa al 2008 i va participar al mundial d'Almenya al 2006.

    Al Brasil ha guanyat el Campionat Paulista en dues ocasions (1999 i 2001),  la Serie A (1999) i el mundial de clubs (2000) amb el Corinthians, a més a més va ser subcampió de la Copa Libertadores amb el Sao Caetano (2002).

   Des de Passió Groga et dessitjem la major de les sorts i t'esperem, perquè sabem que tornaràs prompte, ja que, aquesta és la teua casa.

    Ací deixe un xicotet homenatge amb un video emés per Villarreal TV. 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada