divendres, 14 de desembre del 2012

FARINÓS, POSSIBLE REFORÇ

Farinós vestint la samarreta grogueta.


Francisco Javier Farinós Zapata, 34 anys, migcampista que ve al Vila-real després d'haver-se recuperat d'una operació del maluc i que va renunciar a l'oferta de renovació del Llevant perquè segons ell, no li pareixia just i honest firmar amb un club sabent que no anava a estar repecuperat fins octobre o novembre, i ja buscaria equip si es veia bé al mercat d'hivern. El jugador ha manifestat que es troba bé i que ve a intentar convèncer a Velázquez. Pel que fa a Velázquez, ha declarat que de moment el veu bé i està molt content, però que ja es vorà l'evolució. De la mateixa manera ha dit que més que un plaç per vore l'estat del jugador és una qüestió de sensacions. 

Farinós ve amb molta il.lusió per intentar assolir l'últim o uns dels últims reptes que li resten en la seua carrera i per constància i professionalitat segur que ho aconseguirà i podrà ajudar al Vila-real amb la seua veterania.

Farinós ja va jugar la temporada 2002/03 al Vila-real, cedit de l'Inter de Milà, en la qual, va marcar un important gol a Mestalla contra el València i va donar molt bon rendiment a l'equip groguet. Altres equips on ha jugat són: València CF, l'esmentat Inter, Mallorca, Hèrcules i finalment Llevant; amb els quals ha jugat un total de 408 partits i ha fet 42 gols.

Ara, si finalment es queda, ens queda saber qui eixirà del Vila-real. Sembla ser que serà Canteros, ja que, la seua pràcticament nul.la participació així fa pensar.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada