dimarts, 30 d’octubre del 2012

EL VAMPIR DE L'AREA

Gica Craioveanu celebrant el gol al Santiago Bernabeu.


Hui recordem al davanter Gica Craioveanu. El primer crack groguet en primera divisió que va arribar a l'equip  la temporada 98/99, era un jugador ràpid, hàbil i dinàmic que marcava les diferències i li va donar a l'equip un punt de qualitat per intentar la salvació aquell il.lusionant primer any.

A la lliga espanyola va jugar a la Reial Societat, Vila-real i Getafe. Amb la Reial va jugar 3 temporades, de la 95/96 a la 97/98, on va marcar 26 gols en 90 partits. A la temporada 98/99 fitxa pel Vila-real, on té l'honor d'haver aconseguit el primer gol en primera divisió de l'equip groguet, al Santiago Bernabeu, i que va fer tremolar al madridisme durant molts minuts, fins que, un tal Brito es va encarregar d'enfonsar als valents groguets amb una més que polèmica actuació. Al Vila-real va jugar 4 temporades (una en segona). Va marcar 28 gols en 117 partits i va ser molt determinant en el segon ascens a primera. Finalment va jugar els seus darrers anys al Getafe, on va pujar a primera i va fer 16 gols en 100 partits.

Gica Craioveanu, a més de gran futbolista, ha destacat sempre per la seua personalitat. És molt volgut a tots els llocs on ha estat i ací a Vila-real se'l recorda amb gran afecte.

Ací us deixe unes imatges del gol de Gica. Crida l'atenció com des de la banqueta del Vila-real es tira una foto per immortalitzar el moment de la celebració. Calia guardar tots els detalls d'allò tan històric, però, qui ho anava a dir que donaríem tanta guerra durant més d'una decada.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada